Ontdek de Fordito Academie

pexels-diana-agapova-7150986

Bij Fordito geloven we vooral in het ontplooien en bekrachtigen van je eigen unieke ik. Ongeacht het pad waarop je bent, kan je hiervoor steeds terecht bij Fordito rouwpraktijk.

Soms heb je eens een klankbord nodig en soms heb je de tools zelf al in handen om aan je eigen weg te timmeren. 

Wat je voorkeur of instroom ook is, bij Fordito Academie bepaal je je eigen ritme. 

Cursussen en doe-sessies

Schrijvend door verlies: Een Gids voor Journaling tijdens Rouw

Journaling is een bewezen methode die helpt je immuunsysteem te bevorderen. Je wordt je meer bewust van je emoties wat op zijn beurt zorgt voor meer zelfvertrouwen. Net als een to do lijstje voel je meer orde en minder druk. Hierdoor slaap je beter en dat is belangrijk voor fysiek en emotioneel herstel. Daarnaast biedt het een veilige ruimte voor zelfexpressie en kan het een krachtig instrument zijn voor het bevorderen van welzijn en veerkracht.

Ben je op zoek naar

🌿 Meer zelfinzicht
🌿 Minder stress
🌿 Gezonde emotionele verwerking
🌿 Beter slaappatroon
🌿 Sterke zelfontwikkeling
🌿 Creatieve uitlaatklep

Dan is deze eenvoudige zelfcursus ter waarde van 1386 € een waardevol middel voor jou! Je doorloopt 21 oefeningen die je aanleren om jezelf grondig in de diepte te gaan verkennen. Wanneer je deze succesvol onder de knie hebt kan je ze gemakkelijk eindeloos gratis inzetten voor een sterk resultaat!

We gaan van start op 29 april. Meld je je aan voor de voorinschrijving?
Je investering bedraagt 249 € (ex btw). Daarvoor ontvang je een gratis startpakket vol leuke kadootjes die je een fantastische ervaring bezorgen tijdens dit traject.
Als vroege inschrijver krijg je daarbij onmiddellijk de digitale communicatiekaartjes waarmee je jezelf én anderen nog beter leert kennen!

Meer zin in een groepsgebeuren?

Bezoek zeker de Events pagina voor meer info rond groepstrajecten en rouwgroepen!